Llum verda a l'urbanització de Mont d'Aro

Fa dècades que aquesta urbanització s'ha d'arreglar i ara ha arribat el moment. L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha aprovat el projecte perquè Mont d'Aro tingui tots els serveis per ser considerada una zona urbana i habitable com Déu mana.

This text will be replaced

Es tracta d'un espai amb importants deficiències en subministraments, clavagueram i carreteres que ha de ser arranjat. Les obres costaran 3,29 milions d'euros i seran pagades per la propietat depenent dels m2 de parcel·la que tingui.

L'oposició demana facilitats de pagament

L'oposició no qüestiona el fons però si posa en dubte les formes. Com l'equip de govern creuen que les obres s'han de fer i fer-les ara, però demanen flexibilitat en els pagaments i que s'estudïin mesures per ajudar a pagar-les.

Des de l'àrea d'urbanisme defensen que es tracta d'un projecte molt ben treballat i auster. Dimensionat a les necessitats de l'urbanització sense ostentació. S'han escollit els materials amb una relació qualitat-preu més adient per garantir la seva funcionalitat sense extres.

Des de l'equip de govern es defensa que surt més a compte que els veïns acudeixin al finançament privat que al públic i garanteixen ajudes perquè no hi hagi embargaments. Admeten que no hi ha consens entre la propietat i el consistori però que tot el projecte s'ha fet amb diàleg permanent amb el veïnat.