"El Mar dels Nens": una mar de diversió per als més petits

Nens passant-s'ho la mar de bé. No hi ha millor manera de resumir El Mar dels Nens, un dels parcs infantils per excel·lència de la comarca del Baix Empordà des de fa més de vint anys i que aquestes festes es podrà trobar gairebé cada tarda al Palau d'Esports i Congressos de Platja d'Aro des del 27 de desembre fins al 4 de gener.  
 
This text will be replaced
 
Activitats de tot tipus des de rocòdroms, llits elàstics, tallers de pintura o maquillatge, inflables, toros mecànics o scalextrics es podran trobar en una nova edició d'un dels clàssics del Nadal a la població platjarenca. A més a més, els nens podran gaudir cada dia d'un espectacle i la participació de reconeguts personatges que aniran variant.
 
L'oferta, doncs, és sucosa i atractiva pels més petits però també pels pares i resta de parents que els acompanyen, que any rere any repeteixen gràcies al seu bon funcionament.
 
El Mar dels Nens dona l'opció de comprar entrades diàries però també abonaments per a tots els dies i és per això que els seus preus poden variar des dels 3,5 euros d'una entrada d'un dia pels empadronats a Castell-Platja d'Aro fins als 50 euros de l'abonament complet per a un nen nascut fora del municipi. 
 
Tota l'oferta d'animació, activitats i serveis es veu complementada amb un berenar saludable a base de fruita cada dia a les sis de la tarda.