Concert de Nadal dels alumnes de l'Escola Fanals

Les celebracions sempre són millors si van acompanyades de bona música. Des de l’Escola Fanals d’Aro de Platja d’Aro ho saben molt bé i és per això que han donat la benvinguda a les festes de Nadal amb una esplèndida cantada de cançons nadalenques al palau d’esports i congressos del municipi. 
This text will be replaced
Davant de l’atenta mirada de pares, avis, germans i amics i de les càmeres dels seus telèfons mòbils, els alumnes des de P3 i fins a 6è de primària han passat per l’escenari per cantar amb nervis i il·lusió clàssics del nadal com ”A betlem me’n vull anar, “El dimoni escuat”, El noi de la “mare o “Ara ve Nadal”.
 
Un repertori musical que de forma entranyable i divertida van tancar els mestres de l’escola tot entonant “Porteu-me carbó”. Tot plegat, acompanyat pel piano, pels alumnes del taller d’instruments i per dos presentadors que van conduir tota la cantada. 
 
Amb aquest ja clàssic de les festes, que s’ha celebrat per 4rt any consecutiu, els alumnes s’acomiaden de l’escola fins l’any 2017 esperant que el tió i els reis mags de l’Orient els carreguin de regals en aquests dies tan assenyalats.