Enric Herce presenta 'Un any a la cuina'

El xef empordanès Enric Herce ha presentat el llibre 'Un any a la cuina' un receptari català que recull idees, receptes i productes ordenats en un calendari. El llibre avança per les diferents estacions de l'any a través de la cultura culinària: el producte, el mercat, el paisatge, les receptes i les tradicions.
This text will be replaced
Herce ha presentat el seu llibre a l'Aula Gastronòmica de l'Empordà l'espai on es reuneix el col·lectiu Cuina de l'Empordanet del qual el xef en forma part. A la presentació també hi han intervingut els experts en l'àmbit culinari Jaume Fàbrega i Pep Nogué.
 
 
Enric Herce actualment és el xef del restaurant Rosa dels Vents del Sallés Hotel & Spa Cala del Pi de Platja d'Aro. El cuiner ha destacat que el llibre s'ha creat als fugons del restaurant i que sense el seu equip no seria possible. Pel xef les imatges en cuina són molt importants per ensenyar les receptes i per això el llibre està carregat de fotografies.