El castell de Benedormiens es vesteix de Nadal

El Nadal és el nexe en comú que comparteixen les 3 exposicions simultànies que ja es poden visitar al castell de Benedormiens de Castell d'Aro. Fins el 8 de gener qui ho desitgi pot apropar-.se a Castell d'Aro per contemplar cadascun dels detalls dels pessebres i dioarames que participen al 37è concurs.
This text will be replaced
 
També s'hi poden veure les felicitacions de Nadal que s'han fet des de la Biblioteca Mercè Rodoreda i finalment la tercera exposició acull els treballs de Nadal de les escoles del municipi. Des de fa un parell d'anys s'aprofita la inauguració de les exposicions de Nadal per fer entrega dels premis dels concursos organitzats per l'ocasió.
 
Aquest any des de l'Ajuntament estan molt satisfets per l'increment de participants joves al concurs de pessebres, diorames i composicions nadalenques. També les escoles hi participen aportant-hi els seus treballs.
 
Justament aquesta és una de les exposicions que es fan al castell i que més se sent seva la gent del poble. Igual que per sant Isidre amb les plantes, també els pessebres fan que molts castellerencs i platjarencs s'animin a participar en el concurs. Mostra de l'èxit de la convocatòria en són aquestes imatges de la multitudinàrria inauguració.