Castell d'Aro obre una nova edició del pessebre vivent

Centenars de persones han vingut Castell d'Aro aquest diumenge per veure el Pessebre vivent més impressionant i també el més antic de tot Catalunya.
This text will be replaced
300 figurants, la gran majoria veïns de Castell d'Aro, han configurat aquest llarg recorregut de representacions bíbliques. Un camí de més d'un km on s'hi han pogut trobar escenes des de l'antic testament fins a clàssics com el naixement de Jesús i l'arribada dels reis mags. I com a tret distintiu també representacions d'oficis artesanals. Una activitat que no només mobilitza a milers de persones d'arreu del territori sinó que també uneix tot el poble sencer per conservar una tradició de més de 50 anys.
 
El pessebre baix empordanès que s'estén pel nucli antic està configurat fins a l'últim detall. L'associació del Pessebre vivent que actualment són els qui s'encarreguen del pessebre, han estat mesos treballant perquè aquest diumenge tot això sigui possible. De fet, el pessebre va ser creat l'any 1959 de la mà de mossèn Gumersind i més endavant se'n va fer càrrec un nou rector.
 
El llarg recorregut que s'estén pel Nucli Antic i pel seu paratge natural, transporta els visitants en aquelles èpoques i no deixa indiferent a ningú. Sens dubte, és una de les atraccions més espectaculars d'aquests dies de Nadal i és per això que l'any 2011, va ser distingit amb una Creu de Sant Jordi.