La Christmas enceta la carrera de cara Tòquio 2020

La Christmas Race de Palamós encetarà la carrera de cara a Tòquio 2020 amb la selecció de l'equip pre-olímpic  espanyol.

This text will be replaced

La 41 ena edició de la regata es celebrarà del 18 al 22 de desembre a les aigües de la badia de Palamós amb 636 participants de 23 països diferents. Una cita que comptarà amb 371 embarcacions i 12 classes diferents.  Una participació que és tan destacada perquè la regata és puntuable pel rànquing de la Federació Internacional de Vela en diverses categories

Encara amb els Jocs de Rio a la retina, sis dels olímpics a la cita brasilera han confirmat la seva presència a Palamós. Noms com Bàrbara Cornudella, Sara López, Jordi Xammar, Joan Herp, Nicolàs Rodríguez, DavidCharles, Francesca Clapicich i Tatiana Drozdovskaya  competiran al costat de joves valors locals sorgits de la pedrera palamosina.

La Christmas comptarà amb dues seus, la situada a les instal·lacions del Club Nàutic Costa Brava on hi haurà les classes Finn, Europe i 470; i l'altre a la Platja Gran on s'instal·laran les Laser Radial, Laser Standard, 29enr, FX i 49er.

La Christmas és aprofitada pel teixit comercial del municipi per promocionar-se i treure rèdit de l'arribada dels equips i tota comitiva que comporta.

 La Christmas començarà la seva activitat dissabte amb les inscripcions i entrenaments oficials i de diumenge a dimecres es faran les competicions.