El tió de la biblioteca de Platja d'Aro s'avança al Nadal

El tió de la biblioteca Mercè Rodoreda de Platja d'Aro una setmana i mitja abans del que marca la tradició ja estava ben tip.
This text will be replaced
Aquest dimecres uns 150 nens i nenes van participar en el cagatió de la biblioteca municipal. Al ritme de nadales i entonant la clàssica cançó del cagatió els més petits de la casa, bastó en mà, van picar ben fort a aquest tió que després d'atipar-lo força durant diverses setmanes, ja no ha pogut més i es va passar la tarda evaquant un munt de regals.
 
El fet que aquest tió se l'hagués alimentat i cuidat dins la biblioteca va portar que el que cagués fossin llibres, cadascun d'ells adequat a l'edat dels més petits. Una fòrmula més d'introduir la lectura en els primers anys de vida dels infants i fer-ho d'una manera divertida.
 
Aquesta és una de les activitats que més assistents aplega a la biblioteca de les múltiples propostes que s'hi organitzen, es tracta d'una bona manera d'acostar fins aquest equipament cultural a molta gent que potser no trobaria el moment d'entrar a fer-hi un cop d'ull.
 
Amb el cagatió la biblioteca s'ha avançat a les dates i ja ha felicitat les festes als més menuts.