Platja d'Aro destinarà la recaptació de la taxa turística a la promoció turística internacional

150 mil euros és l'import que l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró calcula recaptar de la taxa turística. Després de treballar-ho amb el sector privat s'ha acordat que la major part d'aquests diners es destinaran durant el 2017 a captar turistes internacionals.
This text will be replaced
 
Des de fa molts anys l’Ajuntament de Platja d’Aro aposta per atraure el turisme de fora de l’Estat Espanyol mitjançant la presència a les principals fires turístiques internacionals. Gràcies a la conversa constant que es manté amb el sector es prioritzen  unes fires i uns països. Aquest any s'insistirà en el turisme francès i es participarà a fires especialitzades en el turisme esportiu.  
 
Catsell-Platja d'Aro i S'Agaró es promociona turísticament pel seu paisatge, patrimoni, serveis i evidentment també pel clima mediterrani. Les activitats i els serveis destinats al turisme familiar i el turisme esportiu són des de fa temps l'esquer per captar nou púublic. També s'insistirà enguany amb el turisme accessible, de fet, el mes de maig Platja d'Aro n'acollirà un congrés.