Èxit de participació del 2n Legend Cars de Platja d'Aro

Olor de benzina i pneumàtics cremats i sorolls estridents dels cotxes derrapant i greus dels tubs d'escapament. En definitiva, tots els ingredients per fer gaudir als amants del motor clàssic que s'han reunit una vegada més a Platja d'Aro amb motiu del 2n Legend Cars
 
Èxit de participació del 2n Legend Cars de Platja d'Aro
 
Després de l'èxit de la primera edició el passat mes d'abril l'organització ha volgut repetir amb una cita doble. Per un costat hi ha hagut la ruta de cotxes clàssics de més de 25 anys que feien un recorregut per paisatges de la zona com Romanyà, Mas Rosselló o Mas Nou i que no tenia cap component competitiu, sinó tot el contrari.
 
Per l'altra banda, al pàrquing de la Masia Bas s'hi ha confeccionat un circuit de drifting que ha deixat imatges tan espectaculars com aquestes. El drifting és una disciplina no gaire popular a les comarques gironines i és per això que hi han participat pilots de tots els racons de Catalunya.
 
Amb gairebé 120 corredors entre ambdues categories i un clima que ha acompanyat, l'organització ha considerat tot un èxit aquesta segona edició del Legend Cars.