Platja d'Aro fa un gran sorteig de Nadal per incentivar les compres al municipi

La nova campanya de promoció Cada dia és Nadal a Platja d’Aro, té com a un dels seus màxims exponents la nova proposta de dinamització comercial del Gran Sorteig de Nadal, que sorteja un cotxe model Toyota Aygo i alhora els milers d’euros en regals que conté en el seu interior (aportats pels comerços i serveis que hi participen).

Del 3 de desembre al 5 de gener tothom que compri per un valor mínim de 20 euros en algun del centenar d’establiments adherits a la campanya (comerç de moda i alimentació, restauració, hotels, oci o estètiques i perruqueries) podrà desar en una urna una butlleta amb les seves dades. El vehicle s’exhibeix a la Plaça de l’Ajuntament, on el dissabte 7 de gener de 2017 s’hi farà el sorteig per desvetllar-ne l’afortunat.

Una iniciativa de promoció turística i comercial promoguda per l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb el suport de les diverses associacions empresarials del municipi i la col·laboració del Grup Andreu, que s’inicia el mateix dia que es realitzal’Encesa de Llums de Nadal del municipi, el proper dissabte 3 de desembre (18.30 h) amb el concert de Pastorets Rock a l’Av. de S’Agaró de Platja d’Aro (giratori del Dr. Trueta). A la mitja part de l’espectacle les autoritats locals activaran el mecanisme que dóna llum a la il·luminació de Nadal en el municipi i es presentarà el Gran Sorteig de Nadal. Una instal·lació de baix consum, que s’estén en 24.000m2, i que enguany presenta com a principal novetat la renovació de l’engalanat de l’església de Castell d’Aro, el seu arbrat proper, així com de la plaça de Lluís Companys de la mateixa vila.

Pastorets Rock és una banda lleidatana que basa el seu repertori en els temes més coneguts del cançoner català adaptades amb ritmes i arranjaments típics dels patrons moderns com el funky, l’ska o el rock. Vuit pastorets, tant músics com cantants, dues pastoretes a les veus i, sobretot, l’avi Perot de Cal Xefla tots ells caracteritzats amb les seves barretines i faixes, encaixant amb molta força i una posada en escena atractiva combinant música i humor.L’acte d’inauguració de la il·luminació pública de Nadal del municipi es va iniciar el 1996, i els primers anys era protagonitzat per algun personatge popular apadrinant-lo (Jordi LP, Hristo Stoichok, Lorenzo Quinn, Pep Sala...). Des de 2001 s’associa amb una activitat cultural: emissió en directe de programes radiofònics (amb Elisenda Roca o Toni Clapés...), espectacles nadalencs (amb actors del Cor de la ciutat, de l’escriptora Asha Miró o la presentadora Mari Pau Huguet...) o actuacions d’estils diversos (Toni Albà, Macedònia, Barcelona, Gospel Messengers o SP3...).

S’obre així el programa d’activitats de Nadal al municipi, que entre altres propostes inclou, entre d’altres, el 17è Concurs de Felicitacions Nadalenques (fins al 10 de desembre), l’exposició del tió monumental (del 3 al 26 de desembre), animació musical als carrers de Platja d’Aro (6, 8, 10, 11 i 17 de desembre), el conjunt d’activitats culturals, lúdiques i esportives a l’entorn de La Marató (17 i 18 de desembre), exposicions col·lectives de caire nadalenc alCastell de Benedormiens de Castell d’Aro (del 18 desembre al 8 de gener), Pessebre Vivent de Castell d’Aro, el degà de Catalunya (18, 25 i 26 de desembre; 1 i 6 de gener), exposició de la Bústia Reial (del 27 de desembre al 5 de gener), Parc Infantil de Nadal El Mar dels Nens (del 27 al 31 de desembre, i del 2 al 4 de gener), i també festes i quines populars de Nadal o una recollida solidària de joguines al Centre l’Avenir Fanalenc.