Platja d'Aro commemora el dia contra la violència envers les dones

'Estima'm de valent, tracta'm igual'. Amb aquest lema va celebrar Castell-Platja d'Aro i S'Agaró el 25 de novembre, Dia Contra la Violència envers les Dones.
 
This text will be replaced
 
El Centre Cívic Vicenç Bou va ser aquest divendres el punt de trobada de totes aquelles persones que van voler participar a l'acte commemoratiu contra la violència de gènere i en el que entre tots els assistents es va fer la lectura del manifest, es va llegir un poema sobre la fortalesa de la dona, escrit precisament per una dona i, finalment es va fer un minut de silenci per les víctimes d'aquesta lacra social.
 
Però el 25N no ha estat l'únic dia de celebració sinó que des de l'ajuntament platjarenc i algunes entitats locals han fet durant tot aquest mes de novembre diferents activitats relacionades amb el tema per tractar-lo a les escoles, a la biblioteca municipal o, com a novetat enguany, també amb una campanya al carrer. Amb l'objectiu sempre de fer consciència a tothom sobre aquesta problemàtica que pateixen tantes dones al món.
 
Castell-Platja d'Aro i S'Agaró fa molts anys que treballa per ensenyar i donar valors des dels més petits fins als més grans perquè la violència de gènere pugui algun dia acabar desapareixent.