El Gran Recapte d'Aliments ha posat de manifest la gran solidaritat del Baix Empordà

Un any més el Baix Empordà ha participat en el Gran Recapte d'Aliments que s'organitza arreu de Catalunya. Durant el 25 i el 26 de novembre, centenars de persones s'han dirigit als supermercats i després de fer la seva compra han decidit afegir uns quants productes més per donar-los al Banc d'Aliments
This text will be replaced
 
Un acte de solidaritat que ajudarà a milers de persones a Catalunya que es troben en situació de precarietat. Qualsevol aliment és vàlid, però els voluntaris especifiquen quins són els productes més necessaris.
 
De fet, el gran recapte no seria possible gràcies a la col·laboració dels voluntaris que hi han dedicat tot el seu cap de setmana. L'any passat van ser més de 25.000 voluntaris arreu de Catalunya i aquest any encara en són més. Una manera de col·laborar i unir-se de més a prop a la causa.
 
Es calcula que actualment, un 20% de la població viu en situació de pobresa a Catalunya. És per això que el Banc d'Aliments ha posat en marxa aquesta iniciativa que enguany arriba ja a la vuitena edició.