Castell-Platja d'Aro crea un servei d'atenció a la gent gran i les seves famílies

L'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha presentat aquest divendres el nou servei d'atenció a la gent gran i les seves famílies. Un servei destinat a persones a partir de 65 anys  i que vol ser una pota més en les polítiques de benestar social del consistori. 
 
This text will be replaced
 
El servei està impulsat des de les regidories de dinamització comunitària i serveis socials i va destinat tant a persones amb dependència com també a persones actives. És a dir, no només atendrà situacions de problemàtica social sinó també altres més quotidianes com informació de les activitats i serveis destinat a aquest col·lectiu. 

Un col·lectiu que representa quasi un 30% del padró

Castell-Platja d'Aro té quasi un 30% del seu padró format per persones de més de 65 anys, es tracta d'una de les xifres més elevades de la comarca. 
El servei no només vol ser un punt per donar informació sinó també per recollir-la. Conèixer les necessitats d'aquest col·lectiu per donar-hi resposta. 
 
El servei s'iniciarà el proper divendres 5 de maig i es donarà cada divendres de 10 a 13 tant a Platja d'Aro com a Castell d'Aro. Concretament al 1r pis de l'Ajuntament i al Punt d'Atenció Municipal respectivament.