Pols som i en pols ens convertirem. El Rei Ocellot que mana quan pot ja cria malves i aquest Dimecres de Cendra el poble de Platja d'Aro va plorar la seva mort tot acomiadant el carnaval 2017 i amb ell, el regnat  dels Descarrillats. 
 
La Garrotxa va ser la gran triomfadora en l'apartat de Carrossa Gran a Platja d'Aro fent l'or i la plata del podi. El primer premi va anar a parar en mans de La Sanjoanenca per la seva proposta d'"Anem a la Fira" que va triomfar també la nit anterior Sant Feliu de Guíxols.
 
Gran Rua de Carrosses i Comparses de Platja d'Aro 2017
 
Les 13 colles locals de Castell-Platja d'Aro han ensenyat en primícia la seva disfressa i coreografia d'aquest Carnaval. Abans d'estrenar-la a la rua de Carnaval de Sant Feliu de Guíxols que començarà aquesta tarda a partir de les 6, les colles castellerenques i platjarenques han participat a un acte que només té 2 anys però que els serveix per fer germanor la nit de Dijous Gras, dia festiu al municipi.
 
S'Agaró també està de Carnaval i ho fa aquest diumenge amb una petita rua familiar pels més menuts. Tot i ser un nucli petit, el carnestoltes arriba amb molta il·lusió i cada vegada amb més força. 
 
Aquest era el moment en què els Descarrilats prenien el poder del Carnaval de Platja d'Aro. El 'Rei ocellot que mana quan pot' ha estat proclamat Rei Carnestoltes i l'acompanyen en el mandat carnavalesc la 'Iaia Reina de la canalla', el 'príncep tocat de l'ala' i la 'princesa que vola i balla'.
 
A l'espai l'Entrevista descobrim totes les activitats contemplades al carnaval 2017, en què regnarà la colla "Els Descarrilats".
 
A menys de 10 dies per l'inici del carnaval, els ciutadans de la Costa Brava ja tenen al cap la música, la gresca, la disbauxa. Les colles treballen frenèticament per tenir carrossa, vestit i balls enllestits per les esperades rues, i és que el carnaval s'ha convertit en la festa major d'hivern al Baix Empordà.