El Dimecres de Cendra ha acabat amb les festes de Carnaval i amb els Reis Carnestoltes cremats, decapitats i silenciats fins l'any vinent. A Palamós la Reina Montserrat Caballera va ser condemnada a morir executada i així es va fer sentència.
 
Exhibició de comparses de Palamós 2017
 
Palamós va sortir al carrer aquest disasbte per fer gala d'un dels grans orgulls de tots els palamosins i palamosines: la grandiosa rua de carrosses i comparses
 
Grandiosa Rua de Carrosses i Comparses de Palamós 2017
 
Les Reinòtikes han conquerit Palamós i s'han fet amb l'Ajuntament de la vila. El regnat de les Kaòtikes ha començat i amb el govern local despatxat per uns dies han dictat als palamosins quins són els manaments a seguir durant aquests dies de disbauxa.
 
Presentació de les Reines Carnestoltes de Palamós 2017
 
El Carnaval a Palamós es viu de manera molt intensa i aquest any la nova comitiva encarregada d'organitzar-ne la programació d'activitats ha volgut obrir-lo encara més a la població amb un grapat de novetats que fan que aquesta setmana de Carnaval sigui encara més concentrada.
 
El Carnaval arriba a Palamós i amb ell una pila d'actes i activitats carnavalesques. Aquest dissabte, s'ha presentat al teatre la Gorga de Palamós la programació del que serà l'agenda d'activitats del carnaval 2017. 
 
Coneixem totes les activitats del carnaval 2017 de Palamós de la mà de les seves organtizadores.