SORTEIG del #carnavaltvcb

Recupera el vídeo del sorteig de les paneres que Televisió Costa Brava ha sortejat aquest carnaval entre totes les fotografies que s'han publicat a les xarxes amb el hashtag #carnavaltvcb o enviat a \n This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Enhorabona als afortunats!
 
Aquest dimecres és dimecres de cendra. Una jornada negra en què els grans carnavals de la Costa Brava abaixen persianes matant i enterrant els reis carnestoltes. 
 
La Costa Brava va acomidar aquest diumenge la gresca i la disbuixa amb les darreres rues de carrosses i comparses, en què les colles van sortir al carrer per enèssima vegada entregant fins el darrer alè. 
 

Verges celebra La Sopa

Més de 2.500 persones han menjat aquest dimarts d'aquests 24 perols que han fumejat durant hores a la plaça de Verges. Un any més s'ha celebrat la tradicional Sopa de Verges una festa gastronòmica, festiva i cultural que tanca les festes de Carnaval amb un àpat popular.
 
Els superherois i les superheroïnes són les disfresses més venudes per aquest Carnaval 2017, i els segueixen les disfresses de pirates i de personatges d'animació.. Entre el públic infantil la incidència de sèries d'animació com Lady Bug o les mateixes pel·lícules de dibuixos animats és el que acaba marcant la tendència del Carnaval.