Les 13 colles locals de Castell-Platja d'Aro han ensenyat en primícia la seva disfressa i coreografia d'aquest Carnaval. Abans d'estrenar-la a la rua de Carnaval de Sant Feliu de Guíxols que començarà aquesta tarda a partir de les 6, les colles castellerenques i platjarenques han participat a un acte que només té 2 anys però que els serveix per fer germanor la nit de Dijous Gras, dia festiu al municipi.
 
Els superherois i les superheroïnes són les disfresses més venudes per aquest Carnaval 2017, i els segueixen les disfresses de pirates i de personatges d'animació.. Entre el públic infantil la incidència de sèries d'animació com Lady Bug o les mateixes pel·lícules de dibuixos animats és el que acaba marcant la tendència del Carnaval.
 
Les Reinòtikes han conquerit Palamós i s'han fet amb l'Ajuntament de la vila. El regnat de les Kaòtikes ha començat i amb el govern local despatxat per uns dies han dictat als palamosins quins són els manaments a seguir durant aquests dies de disbauxa.
 
Presentació de les Reines Carnestoltes de Palamós 2017
 
El Carnaval a Palamós es viu de manera molt intensa i aquest any la nova comitiva encarregada d'organitzar-ne la programació d'activitats ha volgut obrir-lo encara més a la població amb un grapat de novetats que fan que aquesta setmana de Carnaval sigui encara més concentrada.
 
Pals s'ha disfressat aquest cap de setmana per celebrar el carnestoltes, una setmana abans que els grans carnavals de la Costa Brava. 
 
El Carnaval arriba a Palamós i amb ell una pila d'actes i activitats carnavalesques. Aquest dissabte, s'ha presentat al teatre la Gorga de Palamós la programació del que serà l'agenda d'activitats del carnaval 2017. 
 
S'Agaró també està de Carnaval i ho fa aquest diumenge amb una petita rua familiar pels més menuts. Tot i ser un nucli petit, el carnestoltes arriba amb molta il·lusió i cada vegada amb més força. 
 
El traspàs de la bomba ha donat el tret de sortida al carnaval de Sant Feliu de Guíxols. La tradicional passada de la bomba que trobem les seves primeres edicions a inicis del segle XX serveix per encetar els dies de gresca al municipi i anunciar ben alt i fort que el carnaval ha arribat. 
 
Aquest era el moment en què els Descarrilats prenien el poder del Carnaval de Platja d'Aro. El 'Rei ocellot que mana quan pot' ha estat proclamat Rei Carnestoltes i l'acompanyen en el mandat carnavalesc la 'Iaia Reina de la canalla', el 'príncep tocat de l'ala' i la 'princesa que vola i balla'.
 
Coneixem totes les activitats del carnaval 2017 de Palamós de la mà de les seves organtizadores.
 
A l'espai l'Entrevista descobrim totes les activitats contemplades al carnaval 2017, en què regnarà la colla "Els Descarrilats".
 
A l'espai de l'ENTREVISTA coneixem tots els actes que omplen el programa de Carnaval 2017 de Santa Cristina d'Aro.
 
A l'espai de l'ENTREVISTA coneixem tots els actes que omplen el programa de Carnaval 2017 de Calonge i el programa de Carnaval 2017 de Sant Antoni.
 
A menys de 10 dies per l'inici del carnaval, els ciutadans de la Costa Brava ja tenen al cap la música, la gresca, la disbauxa. Les colles treballen frenèticament per tenir carrossa, vestit i balls enllestits per les esperades rues, i és que el carnaval s'ha convertit en la festa major d'hivern al Baix Empordà. 
 
És la fàbrica on la màgia del Carnaval es fa realitat. Xerracs, fustes, ferros, poliuterà o ciment, tot aquest pilor de materials donaran forma a les fantasies més imaginatives per aquestes festes. 
 
Els dies 18 i 19 de febrer Pals celebra el seu carnaval i ho fa amb una xifra rècord de participació: 11 colles. A banda de la rua des del municipi han volgut potenciar la vessant musical de la festa amb un cartell pel dissabte a la nit que encapçala Doctor Prats.